A la carte Menu
A mix of tradition and modernity in your dishes
Our menu, a mix of tradition
and modernity in your dishes
Some dishes from our a la carte menu
Entree
Buffalo mozzarella caprese style
Caprese di Bufala
€ 14
Culaccia ham, crackers and butter
Culaccia con sfoglie croccanti e burro di latteria
€ 16
Marinated char with apple and fennel
Salmerino marinato mele e finocchi
€ 16
Cod confit and fresh peas
Baccalà confit e piselli freschi
€ 18
First course
Tagliolini, missoltino and zucchini flower
Tagliolini fatti in casa al missoltino e fiori di zucchina
€ 15
Ravioli, local cheese in mushroom sauce
Raviolo al magro di Bellagio e porcini
€ 16
Potato gnocchi, garlic and sweetbreads
Gnocchi di patate aglio orsino e animelle
€ 16
Risotto with fried perch, typical dish
Risotto al pesce persico
€ 20
Main course
Pork belly with vegetables and potatoes
Maialino croccante verdure e patate arrosto
€ 16
Braised beef cheek with mashed potatoes
Guancetta di manzo brasata con pure di patate
€ 18
Mediterranean-style croaker fish
Trancio di ombrina alla mediterranea
€ 18
Catch of the day vegetables and potatoes
Pesce da condividere
AQ
DESSERTS and cheeses
Cheeses selection
Formaggi al tagliere
€ 15
Ice Cream with crumble and olive oil
Gelato artigianale al fior di latte con crumble e olio extravergine di Bellagio
€ 8
Sicilian style Cannolo
Cannolo siciliano
€ 10
Margherita’s chocolate tart
Tartelletta al cioccolato “della Margherita”
€ 10
Do you enjoy our wines?
Our complete lists
Here you can download our menus for groups and weddings, the wine list and wines by the glass